mandag den 12. december 2011

Mange raske kræftramte oplever Stress

Jeg sad Idag og læste denne artikel, se nedenstående.
Som psykoterapeut oplever jeg også hyppigt, at raske kræftramte kommer i
Coachingpeople sundhedscenter, med stress og angst i forbindelse med deres mange kontroller efterfølgende hospitalet, efter et vellykket behandlingsforløb.
Men der er hjælp at hente, ring 45803333 og få en uforpligtende samtale.
Oplever du træthed så prøv at Download den gratis meditations cd. Meditation dagligt øger din energi og kan også være med til at minimere smerte niveauet.
Se under trivselscenteret, hvor vi har specialiseret os inden for raske kræft ramte, stress og piskesmælds ramte. Vi Har hjulpet mange Mennesker igennem den svære fase, når vi ikke selv kan finde glæden eller energien efter et langt sygeforløb.



Mange lider af stress mere end 10 år efter, de har fået konstateret kræft. Foto: Colourbox









En kræftdiagnose kan have psykiske konsekvenser, der forfølger patienten i årevis.
Det kan give dybe ar på sjælen at få diagnosen kræft. Mange personer, der har overlevet kræft, får varige psykiske mén i lighed med dem, man ser hos krigsveteraner. Det skriver ABC Science.
Nogle af symptomerne er, at man bliver ekstra nervøs, har foruroligende tanker om kræften og behandlingen, eller at man simpelthen bliver følelsesmæssigt afstumpet over for venner og familie. Det viser en amerikansk undersøgelse offentliggjort i Journal of Clinical Oncology, hvor forskere har fulgt 566 kræftpatienter i mere end 13 år.
Kilde: Jyllandsposten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar