onsdag den 5. oktober 2011

Taler du samme sprog som din mand...


Taler du samme sprog som din mand…


Jeg hører tit kvinder som kommer i coaching, være super frustreret over, at deres mand ikke hører efter hvad de siger, ikke giver dem den opmærksomhed som de har brug for.

Men høre også at mange kvinder har svært ved, at udtrykke, hvilke behov hun har, ofte føler hun måske endda at hun har sagt det højt mange gange til sin mand.

Hvis hun spørger sin mand har han aldrig hørt om det.

Kvinder taler ofte ud fra følelser, hvor mænd er mere konkrete.

Hvilke strategier bruger du for at opnå, hvad du ønsker dig af din partner?

Stil dig selv det spørgsmål: 
Er der nogen af dem som trænger til en opdate?

Hvis vi er kørt surt i vores forhold, må vi prøve at se hvad som vi hurtig kan ændre. Og det gør vi jo lettest ved at tale sammen og ikke forbi hinanden. En anden mulighed er at skrive ti vigtige punkter for dig og at din mand kommer med det samme, så I får sat ord på det hele.

Så aftal en aften allerede idag, hvor I bruger 1-2 timer på, at tale med hinanden om, hvad som har været godt og dårligt, i ugens løb og hvad som I, hver især gerne vil have skal være anderledes, hvilke behov som ikke er blevet opfyldt.

Er det mere frihed til at være sammen med vennerne eller er det mere tid sammen til kærtegn eller sex du har brug for, så sig det ligeud og find sammen en strategi til, hvordan det kan lade sig gøre at I begge bliver tilfredse. 

Som inspiration kan bogen, de fem kærligheds sprog af Gary Chapman.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar